Wild Rose Bach Bloesem

Wilde roos

Wild Rose

Gelatenheid en apathie

In de Wild Rose toestand is de passie uit je leven verdwenen. Je kampt met apathie en je voelt dus niets. Het is geen depressief gevoel. Je hebt je neergelegd bij het leven zoals het is, ook al is het een onplezierige of negatieve situatie.

Je doet geen moeite om iets te veranderen, daar voel je je te gelaten voor. Je klaagt niet, maar berust in je levenslot. ‘Zo is het leven’, zeg je dan. Genieten van de dingen is er niet meer bij.

Je hebt een groot tekort aan energie en ambitie, waardoor je je persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing tegenhoudt.

Er is geen vonkje levensvreugde meer te bespeuren. Doordat je de neiging hebt je overal bij neer te leggen, vinden andere mensen je saai gezelschap en niet echt inspirerend.

Voorbeelden zijn: je neerleggen bij een partnerrelatie waar geen vuur meer in zit, berusten in een job die niet bij je past, niet meer strijden tegen een ziekte of gewoon een saai en monotoon leven leiden.

Positief vermogen

Wild Rose wakkert de levensvreugde en de vonk weer aan. Je neemt terug verantwoordelijkheid over je leven. Je gaat het leven niet meer nemen zoals het is.

Je krijgt opnieuw interesse in het leven, neemt weer initiatief en gaat dingen die niet bevredigend zijn actief veranderen.

Je ontdekt je passies en beleeft weer plezier aan je leven. Je zelfontplooiing en persoonlijke groei krijgen opnieuw een boost.

Bach Bloesem Wild Rose Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Those who without apparently sufficient reason become resigned to all that happens, and just glide through life, take it as it is, without any effort to improve things and find some joy. They have surrendered to the struggle of life without complaint.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

Groep met onvoldoende interesse voor het heden

Voor hen die niet in het hier en nu leven

Bach Bloesem Clematis

Clematis

Bach Bloesem Chestnut Bud

Chestnut Bud

Bach Bloesem Honeysuckle

Honeysuckle

Bach Bloesem Mustard

Mustard

Bach Bloesem Olive

Olive

Bach Bloesem White Chestnut

White Chestnut

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.