Wild Oat Bach Bloesem

Ruwe Dravik

Wild Oat

Onzekerheid over de levensrichting

Als je Wild Oat nodig hebt, sta je wellicht op een kruispunt in je leven, maar het is je niet duidelijk welke richting je moet kiezen.

Je bent ambitieus en hebt veel talenten, maar die benut je helaas niet ten volle door een gebrek aan richting. Je probeert vanalles, maar omdat je niet op je juiste levenspad zit, ben je ook snel op dingen uitgekeken.

Je hebt het gevoel dat je niet vooruit raakt in je leven, alsof je in rondjes loopt. Het besef dat het leven op die manier aan je voorbij gaat, maakt je onrustig en gefrustreerd.

Je wil echt iets bereiken en neerzetten in het leven, maar je weet niet wat precies. Je krijgt geen voeling met wat je écht wil in het leven.

Wild Oat is een stemmingsremedie.

Positief vermogen

Wild Oat helpt je om je pad te vinden en je ambities scherp te stellen. Je komt terug in contact met waarom je op deze wereld bent.

Wanneer het doel helder is, zie je ook de weg er naartoe, waardoor je stappen kan ondernemen om het te bereiken.

De remedie stimuleert je vermogen om de juiste weg te kiezen. Wanneer je in balans bent, neem je de juiste beslissingen voor je levenspad.

Je zet ten volle je capaciteiten in om je doel te bereiken. Je komt niet meer in een toestand van verveling terecht, omdat je vanuit je passie leeft.

Bach Bloesem Wild Oat Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Those who have ambitions to do something of prominence in life, who wish to have much experience, and to enjoy all that which is possible for them, to take life to the full. Their difficulty is to determine what occupation to follow; as although their ambitions are strong, they have no calling which appeals to them above all others. This may cause delay and dissatisfaction.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

De groep van de onzekerheid

Voor hen die ergens niet zeker over zijn en twijfels hebben

Bachbloesem Cerato

Cerato

Bach Bloesem Gentian

Gentian

Bach Bloesem Gorse

Gorse

Bach Bloesem Hornbeam

Hornbeam

Bach Bloesem Scleranthus

Scleranthus

Bach Bloesem Wild oat

Wild Oat

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.