Rock Water Bach Bloesem

Bronwater

Rock Water

Zelfverloochening, zelfonderdrukking en rigiditeit

Als je een Rock Water type bent, streef je voortdurend naar zelfperfectie. Je onderwerpt je aan je eigen strikte regels en doelen. Schiet je daarin tekort dan ben je teleurgesteld en word je heel hard en streng voor jezelf.

Je stelt enorm hoge eisen aan jezelf. Je manier van denken wordt bepaald door onveranderlijke ideeën en dogma’s over religie, dieet, moraal of politiek.

Je hebt de neiging om anderen te gaan verbeteren door zelf het goede voorbeeld te geven. Je hoopt dat de ander van je leert om ook het pad naar zelfperfectie te bewandelen. Je mengt je verder niet in het leven van de ander.

Je bent vaak overdreven gewetensvol, star en onbuigzaam in je denken en je leeft volgens hoge idealen.
Doordat je de lat zo hoog legt, ontneem je jezelf een hoop levensvreugde.

Het Rock Water type uit balans gunt zichzelf niet om te genieten van het leven en van zijn eigen groeiproces.

Een zeer extreem voorbeeld van de negatieve Rock Water toestand zijn de martelaren.

Positief vermogen

De Rock Water remedie zal geen einde maken aan het leven voor hoge idealen, maar het maakt de geest flexibeler.

Het helpt je om zachter en minder streng te zijn voor jezelf. Je mag pauze nemen en genieten van de pleziertjes van het leven.

Als je je hoge idealen niet hebt bereikt, veroordeel je jezelf niet meer. Je ziet in dat de innerlijke harmonie in het leven veel meer waard is dan strikte regels en perfectie.

Bach Bloesem Rockwater Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Those who are very strict in their way of living; they deny themselves many of the joys and pleasures of life because they consider it might interfere with their work. They are hard masters to themselves. They wish to be well and strong and active, and will do anything which they believe will keep them so. They hope to be examples which will appeal to others who may then follow their ideas and be better as a result.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

Groep van de overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Voor hen die zich bemoeien met het leven van de ander

Bach Bloesem Beech

Beech

Bach Bloesem Chicory

Chicory

Bach Bloesem Vervain

Vervain

Bach Bloesem Vine

Vine

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.