Mimulus Bach Bloesem

Maskerbloem

Mimulus

Angst voor bekende dingen

Mimulus wordt geselecteerd bij angst voor alledaagse bekende dingen. Je kan benoemen waarvoor je angstig bent.

Je kent de oorzaak van je angst. Mimulus wordt geselecteerd bij angst voor spinnen, ziekte, de dood, spreken in publiek, honden … Iedereen kan in een angstige toestand terechtkomen en baad hebben bij Mimulus.

Mimulus is ook een typeremedie. Als je een Mimulus type bent, ben je timide, bang, nerveus en teruggetrokken van aard. Je houdt er niet van om te spreken in het openbaar of voor een groot publiek. Je voelt je niet op je gemak in grote groep of bij mensen die je niet kent.

Positief vermogen

De Mimulus remedie geeft je de moed, de kracht en het zelfvertrouwen om je angsten aan te pakken en te overwinnen.

Je kan de uitdagingen van het leven aan met vertrouwen en misschien zelfs met humor. Mimulus is bedoeld om te kunnen genieten van het leven, zonder dat de angsten met je op de loop gaan.

Bach Bloesem Mimulus Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Fear of worldly things, illness, pain, accidents, poverty, of dark, of being alone, of misfortune. The fears of everyday life. These people quietly and secretly bear their dread, they do not freely speak of it to others.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

De groep van de angst

Voor hen die aan angst lijden

Bach Bloesem Aspen

Aspen

Mimulus

Bach Bloesem  Red Chestnut

Red Chestnut

Bach Bloesem Rock Rose

Rock Rose

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.