Honeysuckle Bach Bloesem

Kamperfoelie

Honeysuckle

Leeft in het verleden

Wanneer Honeysuckle uit balans is, leef je in het verleden in plaats van het heden.

Je leeft in heimwee en nostalgie en vindt het moeilijk om de dingen uit het verleden los te laten. Je verlangt voortdurend naar de goede oude tijden. Dat kunnen momenten van geluk zijn, maar ook moeilijke momenten of dingen waar je spijt van hebt, zoals bepaalde ambities die je niet hebt kunnen waarmaken.

Je kan in het hier en nu geen geluk ervaren en gelooft niet dat de toekomst iets moois te bieden heeft. Je onderneemt geen actie om de omstandigheden om te draaien en te genieten van het nu.

Als je ouder bent, kom je makkelijker in deze toestand terecht of wanneer je een partner, een kind of vriend verloren hebt. Je zal dan altijd verlangen naar een hereniging met die persoon, omdat je een sterke verbondenheid voelt.

Wanneer je te weinig Honeysuckle energie hebt, kom je moeilijk over ongelukkige ervaringen heen, omdat je spijt hebt dat je het toen niet anders had aangepakt.

Honeysuckle kan als type -en symptoomremedie worden ingezet.

Positief vermogen

De Honeysuckle remedie biedt hulp om je gevoelens van heimwee naar het verleden te verlichten en om het verlies van naasten te verwerken.

Je ervaart het verleden als een waardevolle herinnering en als een mooie basis om dingen te ondernemen in het heden.

Je kan weer vooruit, zonder spijt om het verleden. Je hebt weer interesse in het nu en geniet van wat er zich aandient. Je gelooft dat het leven je nog veel positiefs te bieden heeft. Je staat weer open om het nu te leven.

Bach Bloesem Aspen Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Those who live much in the past, perhaps a time of great happiness, or memories of a lost friend, or ambitions which have not come true. They do not expect further happiness such as they have had.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

Groep met onvoldoende interesse voor het heden

Voor hen die niet in het hier en nu leven

Bach Bloesem Clematis

Clematis

Bach Bloesem Chestnut Bud

Chestnut Bud

Bach Bloesem Mustard

Mustard

Bach Bloesem Olive

Olive

Bach Bloesem White Chestnut

White Chestnut

Bach Bloesem Wild Rose

Wild Rose

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.