Holly Bach Bloesem

Hulst

Holly

Afgunst, wraak, wrok, jaloezie en haat

In de Holly toestand sta je niet meer in een liefdevolle verbinding met jezelf en het grotere kosmische geheel. Je verliest het positieve contact met je omgeving.

Je gevoelens kunnen erg negatief en explosief zijn. Je kan woedeuitbarstingen krijgen, die zich vooral richten naar de buitenwereld.

De kern van het probleem zit in de afwezigheid van liefde, maar verder is er geen concrete aanleiding voor de sterke gevoelens van haat, achterdocht, jaloezie en wrok.

Je lijdt zelf onder je gebrek aan universele liefde. Hierdoor kan je je onbemind en alleen voelen. Je voelt geen verbondenheid meer. Je bent letterlijk afgesneden van de liefde.

Positief vermogen

Holly is de tegenkracht van haat en beschermt je tegen negativiteit. De remedie stimuleert de liefde in jezelf en herstelt de verbinding met het universum, waardoor je terug in contact komt met de positieve dingen in het leven.

Je haatgevoelens, jaloezie, achterdocht en afgunst verdwijnen, doordat je terug lief hebt. Je voelt je graag gezien en de liefde voor je medemens is terug. Je hebt een positieve, open houding voor anderen.

Ongeacht moeilijke omstandigheden blijf je in de liefde staan. Liefde is de grootste kracht die negativiteit neutraliseert!

Bach Bloesem Holly Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

For those who sometimes are attacked by thoughts of such kind as jealousy, envy, revenge, suspicion. For the different forms of vexation. Within themselves they may suffer much, often when there is no real cause for their unhappiness.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

Groep van de overgevoeligheid

Voor hen die overgevoelig zijn voor invloeden en ideeën van anderen

Bach Bloesem Agrimony

Agrimony

Bach Bloesem Centaury

Centaury

Bach Bloesem Walnut

Walnut

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.