Gorse Bach Bloesem

Gaspeldoorn

Gorse

Hopeloosheid en vertwijfeling

In de Gorse toestand heb je de hoop op verbetering opgegeven. Je gelooft niet dat verandering nog mogelijk is. In niets heb je nog zin. Je voelt je zwaar en verdoofd.

Je wil niet meer aangemoedigd worden, want je zit in jouw beleving in een hopeloze situatie zonder uitweg. Soms ga je mee in wat anderen voorstellen, zoals therapie, maar je gelooft bij voorbaat dat het niet werkt.

Wat je omgeving ook doet om je zware gemoedstoestand om te buigen, het komt niet meer toe. Je omgeving voelt zich even machteloos als jij.

Je staat niet meer in contact met hoop, geluk en levensvreugde. Pessimisme en een depressieve gemoedstoestand zijn indicaties voor Gorse.

Gorse is geen typeremedie, maar een stemmingsremedie.

Positief vermogen

Het is belangrijk om te weten dat er wel degelijk hoop is op verbetering. De Gorse remedie helpt je om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken, waardoor je beseft dat er nog steeds een weg vooruit is.

Gorse herstelt je hoop en je vertrouwen, ondanks de problemen die er zijn. Je voelt je opgewekter, gelukkiger en je krijgt een positievere houding tegenover wat er op je pad komt.

Je gelooft terug dat alles in de goede volgorde komt, ook de moeilijke periodes. Je ervaart ze als een mogelijkheid tot transformatie. Je kan eruit leren en het helpt je te groeien. In het geval van een ziekte zie je de weg naar herstel.

Bach Bloesem Gorse Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Very great hopelessness, they have given up belief that more can be done for them. Under persuasion or to please others they may try different treatments, at the same time assuring those around that there is so little hope of relief.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

De groep van de onzekerheid

Voor hen die ergens niet zeker over zijn en twijfels hebben

Bachbloesem Cerato

Cerato

Bach Bloesem Gentian

Gentian

Bach Bloesem Gorse

Gorse

Bach Bloesem Hornbeam

Hornbeam

Bach Bloesem Scleranthus

Scleranthus

Bach Bloesem Wild oat

Wild Oat

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.