Elm Bach Bloesem

Veldiep

Elm

Overweldigd door verantwoordelijkheden

Voel je je vaak overspoeld door verantwoordelijkheden en bedolven onder werk, dan is Elm de remedie die je nodig hebt.

Als Elm type ben je over het algemeen heel deskundig en bekwaam, maar heb je de neiging om te veel hooi op je vork te nemen.

Je hebt doorgaans veel zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidszin (ook op maatschappelijk en sociaal vlak), maar soms, wanneer de druk je te veel wordt, twijfel je aan je eigen bekwaamheid, waardoor je je zwak, moe en neerslachtig kan voelen.

Door die lage energie voel je je overweldigd door je taken en verantwoordelijkheden, wat een tijdelijke dip in je zelfvertrouwen veroorzaakt. Dit kan in sommige gevallen leiden tot paniek en een gevoel van onmacht om de draad terug op te pikken. Je hebt het gevoel het niet langer aan te kunnen.

Elm is een typeremedie, maar net zoals alle andere remedies ook een stemmingsremedie.

Positief vermogen

De Elm remedie herstelt het vertrouwen in je bekwaamheid. Je zelfvertrouwen komt terug en je kan weer beter presteren. Je ziet je problemen weer in de juiste verhoudingen.

Elm stimuleert ook je vermogen om te delegeren. Door minder hooi op je vork te nemen, krijg je terug aandacht voor je eigen behoeftes.

Bach Bloesem Elm Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Those who are doing good work, are following the calling of their life and who hope to do something of importance, and this often for the benefit of humanity. At times there may be periods of depression when they feel that the task they have undertaken is too difficult, and not within the power of a human being.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

Groep van de moedeloosheid en wanhoop

Voor hen die met moedeloosheid en wanhoop reageren

Bach Bloesem Crab Apple

Crab Apple

Elm

Bach Bloesem Larch

Larch

Bach Bloesem Oak

Oak

Bach Bloesem Pine

Pine

Bach Bloesem Star of Bethlehem

Star of Bethlehem

Bach Bloesem Sweet Chestnut

Sweet Chestnut

Bach Bloesem Vine

Vine

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.