Cerato Bach Bloesem

Loodkruid

Cerato

Te weinig vertrouwen in de eigen besluitvorming

Cerato uit balans heeft te weinig vertrouwen in zijn eigen besluitvorming. Je vertrouwt te weinig op de eigen gemaakte keuzes en beslissingen of de eigen inzichten en gewaarwordingen.

Je hebt echter geen probleem met keuzes maken of tot inzichten te komen. In wezen weet je diep vanbinnen heel goed wat je wil en wat je moet doen.

Bij een tekort aan Cerato energie neem je een besluit en dan begin je te twijfelen aan je inzichten en beslissingen, omdat je onvoldoende vertrouwt op je eigen intuïtie. Daardoor luister je niet naar jezelf. Vervolgens ga je bij anderen om raad, geruststelling of bevestiging vragen.

Je legt je oor te luister bij de ander, maar laat je oor er ook naar hangen. Want als iemand er anders over denkt, dan stap je af van je eigen ideeën. Pas achteraf besef je dat je van je eigen spoor bent afgeweken en je je innerlijk weten hebt genegeerd. Een typische Cerato reactie is: ‘Ik wist het, maar ik heb mijn intuïtie niet gevolgd’.

Cerato kan ingezet worden als typeremedie en symptoomremedie.

Positief vermogen

Cerato in balans heeft van nature een zeer goed ontwikkelde intuïtie. De Cerato remedie herstelt dan ook het vertrouwen om je eigen innerlijke stem te volgen. Het maakt je innerlijk zekerder waardoor je gaat luisteren en handelen naar wat je dieper weten je ingeeft.

Je blijft bij je eigen ideeën en beslissingen. Niet de raad van andere mensen, maar je intuïtie wordt je leidraad. Als dat vertrouwen wordt aangescherpt, blijf je achter je eigen ingevingen staan en verdwijnt het eindeloos om raad vragen vanzelf.

Bach Bloesem Cerato Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Those who have not sufficient confidence in themselves to make their own decisions. They constantly seek advice from others, and are often misguided.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

De groep van de onzekerheid

Voor hen die ergens niet zeker over zijn en twijfels hebben

Bachbloesem Cerato

Cerato

Bach Bloesem Gentian

Gentian

Bach Bloesem Gorse

Gorse

Bach Bloesem Hornbeam

Hornbeam

Bach Bloesem Scleranthus

Scleranthus

Bach Bloesem Wild oat

Wild Oat

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.