Aspen Bach Bloesem

Esp

Aspen

Onbenoembare angst

Aspen is de remedie die geselecteerd wordt als je een sluipende, erg aanwezige of felle angst voelt zonder aanwijsbare reden. Waar je precies bang voor bent, dat weet je niet. Je kan de oorzaak niet benoemen.

In de Aspen toestand kan je bezorgde voorgevoelens hebben en denken dat er iets ergs staat te gebeuren, zonder dat er duidelijke redenen zijn. Soms zijn het terechte voorgevoelens, maar soms ook niet.

Dat maakt dat je bij een tekort aan Aspen energie nog voor er iets is gebeurd, angstig bent en tegen de dingen opziet, zonder dat je kan benoemen waarom.

In een extreme Aspen toestand kan je in paniek geraken en letterlijk bibberen van de angst. Je bent erdoor bevangen en je hebt het gevoel dat onraad achter elke hoek schuilt. Je zit in een bubbel van onbenoembare angst en in een bezorgde alerte staat, wachtende op wat (misschien nooit) komen zal.

Aspen is een stemmingsremedie.

Positief vermogen

Aspen zorgt ervoor je je weer veilig gaat voelen, ook al staat er misschien iets te gebeuren.

Het brengt je persoonlijke basisveiligheidsgevoel op een zachte manier terug, waardoor het onbehaaglijke gevoel dat er onheil op komst is en de onbenoembare angst verdwijnt.

Aspen geeft de moed om rustig af te wachten en in het moment te reageren op wat zich aandient i.p.v. te anticiperen op de toekomst.

Bach Bloesem Aspen Slow Living Animals

De beschrijving van Dr. Bach

Vague unknown fears, for which there can be given no explanation, no reason. Yet the patient may be terrified of something terrible going to happen, he knows not what. These vague unexplainable fears may haunt by night or day. Sufferers often are afraid to tell their trouble to others.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Ik had jaren lang last van paniekaanvallen en dwanggedachten waardoor de normale dagelijkse dingen voor mij niet meer vanzelfsprekend waren. Ik leefde in constante angst om een nieuwe aanval te krijgen. De Bach Bloesems die Audrey op basis van mijn verhaal heeft samen gesteld sloegen snel aan. Na enkele dagen merkte al verbetering. De angstige gedachten kwamen minder en minder voor, waardoor ik weer op een normale manier kon functioneren.
De Bach Bloesems gecombineerd met gesprekstherapie en AFT laten me terug genieten van het leven.

Bedankt Audrey voor de begeleiding en de Bach Bloesems,

Nico V.

Zowel de Bach Bloesems als de oliën gebruik ik bijna dagelijks en neem ik, als gedragstherapeut voor katten, ook mee als een heel fijne extra tool tijdens consulten.

Enorm dankbaar dat Audrey me deze extra tools heeft gegeven.

Mieke C.

Groep van de angst

Voor hen die aan angst lijden

Cherry Plum

Lees meer

Mimulus

Lees meer

Red Chestnut

Lees meer

Rock Rose

Lees meer

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.