Aspen Bach Bloesem

Esp

Aspen

Onbenoembare angst

Aspen is de remedie die geselecteerd wordt als je een sluipende, erg aanwezige of felle angst voelt zonder aanwijsbare reden.  Waar je precies bang voor bent, dat weet je niet.  Je kan de oorzaak niet benoemen.

In de Aspen toestand kan je bezorgde voorgevoelens hebben en denken dat er iets ergs staat te gebeuren, zonder dat er duidelijke redenen zijn.  Soms zijn het terechte voorgevoelens, maar soms ook niet.

Dat maakt dat je bij een tekort aan Aspen energie nog voor er iets is gebeurd, angstig bent en tegen de dingen opziet, zonder dat je kan benoemen waarom.

In een extreme Aspen toestand kan je in paniek geraken en letterlijk bibberen van de angst.  Je bent erdoor bevangen en je hebt het gevoel dat onraad achter elke hoek schuilt.  Je zit in een bubbel van onbenoembare angst en in een bezorgde alerte staat, wachtende op wat (misschien nooit) komen zal.

Aspen is een stemmingsremedie. 

Positief vermogen

Aspen zorgt ervoor je je weer veilig gaat voelen, ook al staat er misschien iets te gebeuren.

Het brengt je persoonlijke basisveiligheidsgevoel op een zachte manier terug, waardoor het onbehaaglijke gevoel dat er onheil op komst is en de onbenoembare angst verdwijnt.

Aspen geeft de moed om rustig af te wachten en in het moment te reageren op wat zich aandient i.p.v. te anticiperen op de toekomst.

Bach Bloesem Aspen

De beschrijving van Dr. Bach

Vague unknown fears, for which there can be given no explanation, no reason. Yet the patient may be terrified of something terrible going to happen, he knows not what. These vague unexplainable fears may haunt by night or day. Sufferers often are afraid to tell their trouble to others.

– The Twelve Healers and Other Remedies

Persoonlijke ervaringen met de Bachs

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Groep van de angst

Voor hen die aan angst lijden

Cherry Plum

Mimulus

Red Chestnut

Rock Rose

Boek een consult

We gaan samen kijken welke Bachbloesem Remedies het beste aansluiten bij jouw persoonlijkheid om je emotionele balans te herstellen.

Ga zelf aan de slag

Hier vind je alle informatie hoe jij zelf aan de slag kan met Bach Bloesems, waar elke remedie voor staat en de dosering om zelf  een flesje aan te maken.