Animal Skill Sharing

Animal Skill Sharing voor meer welzijn

Welzijn kent geen grenzen

Met Animal Skill Sharing wil ik mijn jarenlange ervaring, kennis en vaardigheden inzetten of delen om het Algemeen Welzijn van mens en dier te vergroten.

Zo ontwikkelde ik deze informatieve website, maar ook online Welzijnsgerichte cursussen voor mens en/of dier.

Met een deel van de cursusopbrengst ga ik op Slow Travel en sponsor je mijn goede doelen in het buitenland.

Samen gaan we voor sociale meerwaarde!

Slow Travel

Voor Animal Skill Sharing ga ik op Slow Travel en trek ik rond met mijn busje, over de eigen landsgrenzen heen.  Mijn reisroute? Die wordt van te voren niet uitgestippeld. Mijn goede doelen? Die kom ik onderweg vanzelf tegen.

Het wordt een reis van verhalen die elkaar ontmoeten.  Wederzijdse uitwisseling, connectie, iets betekenen voor elkaar.  Het hoeft niet complex te zijn.  In de eenvoud gebeuren immers de grootse dingen.

Mensen die zich engageren voor het welzijn van anderen, daar wil ik mijn vaardigheden mee delen.  Mens en dier die nood hebben aan ondersteuning, daar wil ik er gewoon voor kunnen zijn.  Dat geeft voor mij zin aan het leven.

Korte interventies of langdurige engagementen, wie zal het zeggen? Daar waar het voor mij klopt, wil ik mijn bijdrage leveren.  Het wordt een beetje reizen voor mezelf en de ander.

Mijn Slow Travel avontuur met mijn busje in Marokko kan je volgen op mijn blogs & vlogs

Welzijnsgericht ondernemen

Een sociale meerwaarde

Werk je met mensen of dieren en wil je ook je bijdrage leveren door je Welzijnsgerichte cursussen te plaatsen op mijn cursusplatform? Vraag hier naar meer info!

Urban Tails

Urban Tails is een Animal Skill Sharing project.  Saskia Snabilie, woonachtig in de prachtige provincie Granada (Spanje), leidt samen met Abigail haar Rescue opvang.

Met haar deel ik mijn Animal Skills en geef ik online bijstand en morele steun om angstige en getraumatiseerde dieren te rehabiliteren.

Saskia Snabilie

Mijn passie in het leven is honden en ik heb er uiteindelijk mijn werk van gemaakt.
Ik beschouw mezelf als één van de gelukkigen die dat konden realiseren.

Living the Dream

Mijn wegen zijn divers geweest en zo ook mijn methoden en werkwijzen.  Hierdoor ben ik breed georiënteerd en kan ik ook dingen op een andere wijze zien of benaderen.

Mijn grote ‘eye opener’ is de Ttouch opleiding geweest waarmee ik dagelijks werk.  Ik kan hierdoor op een veelzijdige manier naar honden kijken en de hulpmiddelen inzetten die op dat moment bij de hond passen. 

Less is more en It depends on the dog zijn veelgebruikte quotes in de Ttouch.

Iedere mens en ieder dier is anders. Daarnaast zet ik graag essentiële oliën of kruiden in om honden te ondersteunen.  De reacties zijn juist prachtig of minimaal.  Alles is goed.

Ik begon met residentiële opvang in Spanje voor particulieren en zag een oproep voor een aantal puppies die dringend opvang nodig hadden voor een Rescue organisatie.  Ik twijfelde geen moment en bood mijn hulp aan.  Daarmee begon mijn Rescue opvang.

Inmiddels werk ik voor verschillende stichtingen.  Samen met Abigail hebben we al veel honden in goede banen weten te begeleiden.

Het is keihard werken, iedere dag is anders, maar het geeft zoveel voldoening.  Het mooiste gevoel is als je een hond meeneemt uit het asiel of een nare (thuis)situatie en deze je zijn vertrouwen en liefde schenkt.  Vervolgens gaat deze naar zijn Forever Home.  Daar kan niets tegenop! 

Steun mijn dierendoelen

Met de aankoop van mijn online cursussen steun je
Animal Skill Sharing

Blijf op de hoogte

van de nieuwe online cursussen, workshops en mijn blogs en vlogs

Blijf op de hoogte

van de nieuwe online cursussen, workshops en mijn blogs en vlogs