Animal Skill Share

Welzijn kent geen grenzen

Met Animal Skill Share wil ik mijn jarenlange ervaring, kennis en vaardigheden inzetten of delen om het welzijn van mens & dier te vergroten. Zo ontwikkelde ik deze informatieve website, maar ook digitale cursussen voor mens & dier. Met een deel van de cursusopbrengst ga ik op Slow Travel en sponsor je mijn goede doelen in binnen- en buitenland.

Samen gaan we voor sociale meerwaarde!

Animal Skill sharing program

Slow Travel

Voor Animal Skill Share ga ik op Slow Travel en trek ik rond met mijn busje, over de eigen landsgrenzen heen. Mijn reisroute? Die wordt van te voren niet uitgestippeld. Mijn goede doelen? Die kom ik onderweg vanzelf tegen.

Het wordt een reis van verhalen die elkaar ontmoeten. Wederzijdse uitwisseling, connectie, iets betekenen voor elkaar. Het hoeft niet complex te zijn. In de eenvoud gebeuren immers de grootse dingen.

Mensen die zich engageren voor het welzijn van anderen, daar wil ik mijn vaardigheden mee delen. Mens en dier die nood hebben aan ondersteuning, daar wil ik er gewoon voor kunnen zijn. Dat geeft voor mij zin aan het leven.

Korte interventies of langdurige engagementen, wie zal het zeggen? Daar waar het voor mij klopt, wil ik mijn bijdrage leveren. Het wordt een beetje reizen voor mezelf en de ander.

Steun Slow Travel

Met de aankoop van mijn online cursussen steun je Animal Skill Share in het buitenland.

Animal Skill Sharing Slow Living Animals Saskia

Stichting Dogateers United

Stichting Dogateers United is gestart door 3 vriendinnen. Ze begeleiden 2e kanshonden naar een liefdevolle mand. Hond en adoptant staan centraal. Het adoptieproces, inclusief nazorg, wordt met alle zorg en goede kwaliteit begeleid. 

Eén van deze prachtige madammen is Nienke. Ik heb haar leren kennen toen ze me contacteerde voor haar eigen adoptiehonden voor Slow Talk, Slow Touch, Bach Bloesems en Psycho Aromass.

We hebben een aantal trieste, maar tegelijk ook mooie en intense momenten gedeeld. En dat schept banden. We zijn contact blijven houden en zo heb ik haar beter leren kennen.

Nienke staat open voor verbetering en verandering met maar één doel: de honden zo goed mogelijk voorbereiden op adoptie. Een hond die te bang of te gestrest is, is niet klaar voor adoptie.
Eerst moet de hond emotioneel bekomen en stabiliseren wil hij een goede start kunnen maken met zijn nieuwe gezin. Tijd speelt geen rol. Honden die niet geschikt zijn voor adoptie, omdat hun emotionele verleden te zwaar weegt, neemt ze onvoorwaardelijk op in haar eigen sociale groep.

Ik wil toch wel benadrukken dat dit zeer uitzonderlijk is in de adoptiewereld. Net om die reden past Stichting Dogateers United binnen het concept van Animal Skill Share.

Met Animals Skill Share sta ik Nienke bij met mijn stressregulerende methodes en natuurlijke producten voor honden. Ik zet Slow Talk in om af te stemmen op wat de hond écht nodig heeft. Naast gericht advies, lever ik Aroma sticks aan en maak ik een samenstellingen van Bach Bloesems. Nienke heeft geleerd hoe ze Psycho Aromass moet begeleiden tijdens onze eerste sessies. Deze skills komen haar goed van pas in haar vakgebied.

Nienke gaat voor succesvolle adopties waar het welzijn van de hond centraal staat. En ik? Ik draag daar graag mijn Animal Skills in bij!

Steun mijn dierendoelen

Met de aankoop van mijn online cursussen steun je Animal Skill Share in binnen- en buitenland.

Welzijnsgericht ondernemen

Werk je met mensen of dieren en wil je ook je bijdrage leveren door je Welzijnsgerichte cursussen te plaatsen op mijn cursusplatform?
Vraag hier naar meer info!